Dé ontmoetingsplek voor ondernemers: dat is de Biobeurs

 
Met een record aantal van 8.750 bezoekers en een mediabereik van 2,4 miljoen was de Biobeurs editie 2023 een groot succes.
 
Dit maakt de Biobeurs een prachtige plek voor ondernemers (van boer tot producent tot retail) en andere geïnteresseerden in duurzamer ondernemen om in contact te komen met nieuwe leads en afzetmarkt.
 
 

Kennis, kennis en nog eens kennis!

 
Meer dan 100 webinars en live-kennissessies in 4 dagen tijd! Het programma zit weer bomvol kennis en inspiratie over actuele thema’s zoals marktgroei, bodem & kringlopen sluiten, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en omschakelen.
 
Tijdens de Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel: met welke next steps versterken we onze marktpositie? En welke next steps zetten politiek & de markt met het Actieplan van 15% bio areaal in gedachten?
 
 

Unieke experience: het Bio aanschuifdiner

 
Omdat samen eten verbindt en netwerken het allerbeste werkt met een gevulde maag, organiseren wij dit jaar de tweede editie van het heerlijke Bio aanschuifdiner.
 
Op woensdag 17 januari 2024 brengen we de mooiste biologische producten samen voor een culinair shared dining menu. Traditionele Panzanella, hutspot 2.0 en geroosterde pompoen met gebrande uienjus en tempura van kool. Deze én meer  culinaire hoogstandjes komen op tafel tijdens het Bio aanschuifdiner op de Biobeurs.